Hvad er manuvision?

Det kan være svært kort og præcist at sige

Det kan være svært kort og præcist at sige, hvad ManuVison kropsterapi er. Er det massage? -Ja, men det er også mere end det.

Gennem livet kan vi af flere forskellige årsager have tillært os forskellige mere eller mindre hensigtsmæssige spændningsmønstre. Vi er måske ikke engang bevidste om, at de er der, udover de fysiske eller psykiske gener det kan give os.

Vi tænker måske ikke på, at den måde vi har det i kroppen og i livet på kunne være anderledes, fordi mønsteret er blevet så integreret en del af os.

Mærk og opdage nye måder at være i livet på

Kropsterapien kan hjælpe dig med at få øje på uhensigtsmæssige mønstre. Det behandlingen kan er, at få dig til at mærke og opdage nye måder at være i livet på, så du kan begynde at gøre noget andet, end du plejer. Derved kan der ske dybere og mere permanente forandringer.

Jeg som behandler kan ikke “fikse” dig, men jeg kan guide dig forskellige steder hen med hjælp fra forskellige kropsterapeutiske teknikker, men det er dig selv, der må gå vejen. Derfor er samarbejdet og relationen i en behandling også helt essentiel.

Plads og rummelighed

Det handler i bund og grund om at skabe et rum, hvor man får skabt plads og rummelighed nok til at møde sig selv. Vi har alle brug for at blive set og blive set af os selv med ærlige og milde øjne.

Når vi har fået øje på noget, som vi længes efter kunne være anderledes kræver det modet til at turde, turde give slip, “lade sig falde” og tage livet ind på en ny måde. Så kan nye mønstre og en bedre måde at være i livet på vokse frem.

Ønsker du at booke tid?

Se hvornår jeg har tider på linket og book en tid næste gang

(+45) 53 56 55 85
kristina.nielsen.behandling@gmail.com